A- A A+

Sanitair

Theo Verwerft BVBA - Heist-Op-Den-Berg - SanitairU kan beroep doen op de diensten van Theo Verwerft voor reparatie van uw sanitaire installatie en voor het plaatsen van een volledige nieuwe badkamer.

Herstellingen

Een lekkende kraan? Een vastgevroren buitenkraan? Vreemde geuren in de badkamer? Dit laat u best snel en professioneel herstellen om waterschade en verlies van kostbaar water te vermijden. Theo Verwerft komt snel ter plaatse met een oplossing op uw maat.

Nieuwe badkamer?

Droomt u van een nieuwe badkamer? Theo Verwerft staat klaar met advies om binnen uw budget zoveel mogelijk te realiseren. U kan op ons rekenen voor volgende werken:

  • Afbraak van uw oude badkamer
  • Plaatsen van nieuwe waterleidingen
  • Plaatsen van nieuwe afvoerbuizen
  • Plaatsen van sanitaire toestellen
  • Plaatsen van badkamermeubels

Wij werken hiervoor met materialen van hoge kwaliteit. Zo gebruiken wij Tubipex buizen voor de wateraanvoer. Tubipex is een aluminium kunststof buis bestaande uit 5 lagen. Deze buizen zijn bestand tegen hoge temperaturen en hoge druk. Zo garanderen wij dat uw sanitaire installatie lekvrij is en blijft.

Ruime keuze badkamermeubels

Voor de keuze van uw badkamermeubels neemt u best een kijkje in onze catalogus. Onze hoofdleverancier is ECK, zij bieden een ruime keuze kwaliteitsmerken die allen te bekijken zijn in hun showroom. Indien u toch nog naar iets anders op zoek bent kan u ook eens langsgaan bij de firma Vertommen.

Wenst u meer informatie of een offerte op maat? Contacteer dan Theo Verwerft.

top