A- A A+

Kwaliteit en ruime keuze

Theo Verwerft BVBA - Heist-Op-Den-Berg - BadkamersTheo Verwerft plaatst nieuwe badkamers en alle bijhorende sanitaire waterleidingen. Uiteraard renoveren wij ook uw oude badkamer. Theo Verwerft werkt enkel met kwaliteitsmerken zoals Grohe, Hans-Grohe, Vola en Duravit. Voor badkamermeubels neemt u best een kijkje in onze catalogus. Onze hoofdleverancier is ECK, zij bieden een ruime keuze kwaliteitsmerken die allen te bekijken zijn in hun showroom. Om u zoveel mogelijk keuze te bieden werken wij eveneens samen met de firma Vertommen. Neem gerust een kijkje in hun showroom voor inspiratie en advies.

Werkwijze

Vooraleer u een nieuwe badkamer laat plaatsen heeft u nood aan uitgebreid advies. Theo Verwerft staat voor u klaar om binnen uw budget zoveel mogelijk te realiseren. U kan op ons rekenen voor volgende werken:

  • Afbraak van uw oude badkamer
  • Plaatsen van nieuwe waterleidingen
  • Plaatsen van nieuwe afvoerbuizen
  • Plaatsen van sanitaire toestellen
  • Plaatsen van badkamermeubels

Wij werken steeds met materialen van hoge kwaliteit. Zo gebruiken wij Tubipex buizen voor de wateraanvoer. Tubipex is een aluminium kunststofbuis opgebouwd uit 5 lagen. Deze buizen zijn bestand tegen hoge temperaturen en hoge druk. Zo garanderen wij dat uw sanitaire installatie lekvrij is en blijft.

Wenst u meer informatie, een eerste gesprek of een vrijblijvende offerte? Neem dan contact met ons op.

top