A- A A+

Installatie CV

Theo Verwerft BVBA - Heist-Op-Den-Berg - Installatie CVMoet uw verwarmingsketel hersteld worden? Bent u toe aan een nieuwe ketel? Zoekt u een loodgieter voor uw renovatie of nieuwbouwproject? Dan is Theo Verwerft uw partner. Hij heeft 13 jaar ervaring in het plaatsen en onderhouden van centrale verwarmingsinstallaties. Hij plaatst ketels van verschillende merken en zorgt ervoor dat uw verwarmingsketel zijn 2 jaarlijks onderhoud krijgt met de nodige attesten.

Erken ATAG dealer

Theo Verwerft is erkend als Select Dealer van het merk ATAG. Op deze manier biedt hij u een heel pakket extra voordelen. Niet alleen kan u genieten van een vakkundige installatie, service en onderhoud. Theo Verwerft geeft bovendien 5 in plaats van 2 jaar garantie op ATAG CV ketels. ATAG produceert hoogwaardige ketels met een zeer goed rendement.

Buderus, Junckers en Vaillant

In veel bestaande woningen staat nog een oudere ketel van het merk Buderus of Junckers. In zijn 13-jarige loopbaan als loodgieter heeft Theo Verwerft veel ervaring opgedaan met deze merken. Het merk Vaillant biedt een zeer goede prijs/kwaliteitverhouding. Vooral in kleinere woningen en appartementen is dit een populaire keuze. Theo Verwerft staat klaar voor een vlekkeloze plaatsing en onderhoud.

Bij het vervangen van uw oude verwarmingsketel krijgt u premies van de overheid. Meer informatie op www.premiezoeker.be. Voor grote en kleine werken aan uw verwarmingsinstallatie, contacteer Theo Verwerft voor een gratis offerte. Verkiest u vloerverwarming? Ook daarvoor kan u terecht bij Theo Verwerft.

top