A- A A+

Ervaren loodgieter

Theo Verwerft BVBA - Heist-Op-Den-Berg - HomeZoekt u een ervaren loodgieter? Dan is Theo Verwerft uw man! Zaakvoerder Theo Verwerft heeft meer dan 13 jaar ervaring als loodgieter. Hij en zijn vrouw Sonja staan steeds klaar om u snel en vlot uit de nood te helpen. Van een lekkende kraan tot een volledig nieuwe badkamer of centrale verwarmingsinstallatie. Wij werken proper, snel en efficiënt in nauw overleg met de klant. Bij ons staat de klant immers altijd centraal. Theo Verwerft staat ten dienste van particulieren in de Kempen en omstreken.

Wij zorgen voor alles

Theo Verwerft biedt een ruime dienstverlening in sanitair, badkamers, centrale verwarming, vloerverwarming en zonneboilers. U kan beroep op ons doen voor de plaatsing én voor herstellingen aan uw sanitaire buizen. Maar ook voor de plaatsing van een volledig nieuwe badkamer. Wij werken enkel met de beste merken en met betrouwbare leveranciers. Naast sanitair kan u Theo Verwerft ook contacteren voor het plaatsen en onderhouden van uw centrale verwarming of vloerverwarming. Wij zoeken samen met u de beste verwarmingsoplossing voor uw woning. Uiteraard doen we dit zo duurzaam mogelijk, door bijvoorbeeld een zonneboiler te plaatsen.

Budgetvriendelijk bouwen of renoveren

Bent u handig en wil u graag besparen op de installatie van uw sanitair of centrale verwarming? Geen probleem! In overleg kan u zelf de leidingen uitslijpen en uitkappen. Vervolgens plaatsen we samen de leidingen en sluiten deze aan. Tot slot kan u ook zelf de buizen vastzetten. Zo garanderen we een kwalitatieve plaatsing en kan u toch budgetvriendelijk renoveren.

Contacteer ons voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.

top